Wij bouwen
websites
die voor je werken

Te weinig bezoekers? Niet de juiste bezoekers? Andere content nodig? Denk je dat je er bent met je website, komt de volgende stap…. Houdt het dan nooit op? Jawel, als je begint met een heldere website. Een website die voor je werkt. Leg je niet neer bij een website die als een digitaal visitekaartje dient. Omdat je website dé centrale plek is waar geïnteresseerden uitkomen als ze zoeken op Google, je social media bezoeken of bijvoorbeeld je mailing lezen. Alle wegen leiden naar Rome. En: alle wegen leiden naar je website! Het is het centrale kanaal om nieuwe klanten aan te trekken. Albedo Online bouwt je website van A tot Z. We beginnen bij de basis: de strategie. En dat met jouw input!  Samen schrijven we vervolgens heldere webteksten en kiezen we sprekende beelden uit. Voor een mooie, verhelderende website: een website die gevonden wordt, meer bezoekers trekt en klanten genereert.

 

Séphine van Albedo Online is een gepassioneerde senior professional en marketingdeskundige. Het zijn steeds haar adviezen die mij en Buis Advies verder helpen. Zo is bijvoorbeeld het bezoek aan onze website verdrievoudigd, nadat ik de adviezen van Albedo ben gaan toepassen en uitbouwen.

Astrid Buis

493

projecten

221

trouwe klanten

20

Jaar ervaring

Wil jij je ambitie waarmaken? Resultaat?  Stuur een berichtje: bel of app!

Portfolio: Deze webites zijn van onze hand

Een website die verder kan groeien voor Stichting Positive Minds

Een website die verder kan groeien voor Stichting Positive Minds

Een website die verder kan groeien voor stichting Positive Minds -> Positive Minds zet zich in voor kinderen, met name kinderen die te maken hebben met armoede. Er is een website nodig die aansluit bij het ontwerp van de leskist “Armoede in de klas” en later kan worden uitgebreid. Wat deed Albedo Online? 1 Ondersteuning […]

Een website voor Click4friends in het kader van een cross mediaal ledenwervingsplan

Een website voor Click4friends in het kader van een cross mediaal ledenwervingsplan

Een website voor Click4friends met een cross media concept -> Click4friends wil zich beter op de kaart zetten om meer leden te werven, zodat meer eenzame mensen gezellig met anderen erop uit kunnen. We maken een cross media plan, formuleerden een slogan, zetten Facebook in en zorgen voor een nieuw voorstel voor de website.    […]

Een nieuwe website voor Bruco BV

Een nieuwe website voor Bruco BV

Een nieuwe website voor Bruco in de zorghuisvesting -> Guido van Arkel, oprichter van Bruco B.V., is toe aan een nieuwe website. Een die weer up te date is en volgens de  laatste online marketing inzichten. Albedo Online maakte deze website voor hem. En website die later verder kan worden uitgebreid. Er wordt op dit […]

Waarom kiezen voor Albedo Online?

Je wil investeren in je website om resultaat te genereren. Tegenwoordig kun je inderdaad makkelijk een website bouwen met gratis templates. Albedo Online tilt je website echt naar een hoger niveau. We ontwerpen samen met jou een design dat zowel visueel als inhoudelijk past bij je bedrijf met de klant in de hoofdrol. 

Spelenderwijs maken wij je website eenvoudiger en doelgericht.

Geen technisch wonder? Laat dat maar aan ons over, daar hoef jij je geen zorgen over te maken! Wij weten welke content werkt en optimaliseren dit op maat. En we bouwen deze structureel op in WordPress. 

Hoog in de zoekresultaten: Bij Albedo Online specialiseren we ons in het schrijven van heldere webteksten voor de scannende lezer. Met kwalitatieve, tekstuele content brengen we je bovenaan in de zoekresultaten. Zo wordt je zeker gevonden!

We gaan voor de lange termijn relatie en zetten altijd een extra stap voor jou!

Interesse?

Of kijk eerst hoe wij werken

Liever mailen, bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook. 

Gewerkt voor