Campagnes

Social media? Wij denken in cross media campagnes! Branded. Bij Albedo Online zijn we ervan overtuigd dat je het beste resultaat behaald als je social media kanalen samen met offline kanalen elkaar aanvullen en versterken. Het liefst werken we in co-creatie met jou een sterk communicatieplan op een A3 uit waarin we langs verschillende kanalen je boodschap verkondigen op verschillende manieren. Zo behalen we op een doelgerichte manier jouw beoogde resultaat en blijft je campagne op social medai sociaal. 

Wij maken een sterke branded campagne waarbij jouw boodschappen elkaar versterken over verschillende platformen. Online en offline.

Séphine van Albedo Online is een echte vakvrouw, gericht op de beoogde resultaten van de klant, denkend vanuit diens eigen kwaliteiten en doelgroep,
waardoor je business in no time op een hoger niveau komt.

Anneke Kaptein

493

projecten

221

trouwe klanten

20

Jaar ervaring

Wil jij je ambitie waarmaken?  Stuur een berichtje: bel of app!

Waarom kiezen voor Albedo Online?

Multimedia? Nee Crossmedia!: Als we spreken over crossmedia hebben we het niet over leuke filmpjes, foto’s of podcasts. We hebben het hier over de verschillende communicatiekanalen die je gaat gebruiken om je boodschap te versterken. Met Albedo Online kiezen we samen met jou de meest geschikte platformen uit om jouw doelgroep te bereiken. 

Strategie boven advertentie: Crossmedia is meer dan snel even advertenties plaatsen op je verschillende social media kanalen. Wij bij Albedo Online kiezen voor strategisch uitgewerkte campagnes die de belevingswaarde voor jouw potentiële klanten tot een nieuw niveau tilt. Met Albedo blijf je sociaal op social media.Van content creëeren tot het uitwerken van een strakke kalender.

Op lange termijn: We gaan voor de lange termijn relatie, ontzorgen en zetten altijd een extra stap voor jou!

Interesse?

Of kijk eerst hoe wij werken

Liever mailen, bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook. 

Gewerkt voor