Séphine, wil jij een website maken?

Séphine wil jij een website maken? Maar dan komt de tweede zin: We hebben geen geld. Daar heb ik nu tot eind maart een oplossing voor: Gratis Geld. Ken jij een stichting in Den Haag die al een tijd bestaat en toe is aan een online professionaliseringsslag? Tip hem of haar over deze actie.

Als goed doel, investeer je vaak in de belangen van je doelgroep. Investeren in je eigen organisatie, vind je zonde van je geld. Daar hebben we nu tijdelijk een oplossing voor. Tijd om verder de professionaliseren en een sterke boodschap de wereld in te sturen met online marketing.

 

Wat kan Séphine samen met het team van Albedo voor je doen?

  • Een website voor je stichting bouwen die voor je werkt,
  • Een social media concept bedenken waarmee je groeit,
  • Jouw online marketeer of social media ninja bijspijkeren met strategische en praktische
    inzichten.
  • Je online branding of logo aanscherpen.

Séphine zet haar vak en expertise het graag in voor organisaties die er toe doen. Dat kunnen we nu aanbieden voor een vijftal stichtingen gevestigd in Den Haag. Terwijl het geld niet uit je eigen zakken komt.

Wie worden de 5 gelukkigen?

Deel dit nieuwsbericht met iemand voor wie dit interessant is, of maak een afspraak voor een koffiemoment voor je eigen stichting die zich inzet als goed doel. Dan kiezen wij in maart 2021 de 5 gelukkigen uit! Dat kunnen we nu aanbieden voor een vijftal stichtingen gevestigd in Den Haag.!

Interesse?

Of kijk eerst hoe wij werken

Liever mailen, bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook. 

Gewerkt voor