Meld je aan, kies wat je wilt ontvangen en mis geen tips, nieuws of bijeenkomsten meer die jij belangrijk vindt.


 * verplichte invulvelden

 

Nieuwsbrief  of uitnodigingen van Albedo:
Veelgestelde vragen over onze nieuwsbrief en uitnodigingen.

Wat is het verschil tussen de twee keuze opties uitnodigingen of nieuwsbrief?

  • Als je kiest voor ‘Uitnodigingen voor de bijeenkomsten van het Albedo Network’ ontvang je alleen  de uitnodigingen voor deze bijeenkomsten. Dat is alles. Zo mis je geen bijeenkomst meer en kun je je makkelijk aanmelden. Je ontvangt deze 11x per jaar.
  • Wil je naast de uitnodigingen ook tips over communicatie en marketing ontvangen, samen met kort nieuws  een terugblik en de Albedo Agenda? Dan kies je voor de tweede optie: Albedo Nieuwsbrief: Tips, nieuws en uitnodigingen. (samen 16 x per jaar).

Je hoeft dus niet beiden opties aan te vinken. Afhankelijk van je keuze ontvang je dus 11 of 16 keer per jaar een bericht.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?

Je mail, naam en voornaam worden geregistreerd in mailchimp. Na het aanmelden ontvang je nog een email ter bevestiging. Je kunt je altijd weer afmelden. Je gegevens worden zijn alleen voor gebruik van Albedo Communicatie en het Albedo Network. Ze worden niet verkocht of doorgegeven aan derden, mits het wettelijk verplicht is.

Wat zijn de voordelen van de Albedo Nieuwsbrief?

De Albedo Nieuwsbrief heeft ontelbaar veel voordelen. Bij het aanmelden op de nieuwsbrief krijg je nu 10% korting op de trainingen van Albedo Communicatie. Naast deze eenmalige Albedo nieuwsbriefkorting kun je als abonnee ook van vele andere extra’s genieten! Je mist geen bijeenkomsten meer, weet welke nieuwe ontwikkelingen en trainingen er zijn en ontvangt persoonlijke tips en héél véél inspiratie: dát is de nieuwsbrief van Albedo.

Hoe kun je je aanmelden op de Albedo Nieuwsbrief?

Ben je enthousiast geworden? Maar wil je weten hoe je je kunt aanmelden voor de Albedo Nieuwsbrief? Het ontvangen van de nieuwsbrief in jouw mailbox is zo simpel als maar kan. Voer jouw e-mailadres hierboven in met je naam en voornaam en binnen een maand ontvang je mailtjes van Albedo Communicatie en het Albedo Network. Vanaf dat moment kun je dus genieten van tips en maandelijkse inspiratie! De Albedo Nieuwsbrief is de kans om up-to-date te blijven. Blijf stralen. Laat het albedo van jouw bedrijf groeien!