BtoB? Wij gaan helemaal
voor Linkedin

Zit je regelmatig op Linkedin? Heb je zelfs een bedrijfspagina, maar lukt het niet om klanten te werven? Wat zonde! 89% van de Nederlandse, werkende bevolking bevindt zich op Linkedin. Social selling is mogelijk voor iedereen, groot of klein. Dan is een sterk persoonlijk Linkedin-profiel een must naast een basis bedrijfspagina. Klanten werf je met persoonlijke branding en social selling. Samen met Albedo Online zetten we de puntjes op de i en je business in de spotlight met sociale branded content. Heel doelgericht voor meer klanten. 

Goed als je actief bent op Linkedin en niet weet hoe het verder moet. Séphine komt met goede tips en duidelijke uitleg hoe je jezelf neerzet als merk en social selling toepast. Kortom, een aanrader!

Bernd, filmmaker

493

projecten

221

trouwe klanten

20

Jaar ervaring

Wil jij je ambitie waarmaken?  Stuur een berichtje: bel of app!

Waarom kiezen voor Albedo Online?

Een veredeld CV? Linkedin is meer dan een platform voor werkzoekenden! Als bedrijf wordt netwerken en acquisitie een makkie! We gaan op zoek naar waardevolle connecties die kunnen bijdragen aan je bedrijfsdoelen. Wil je meer verkopen of heb je net meer expertise nodig? Samen bedenken we een strategie die bij jouw bedrijf past.

Geen dure advertenties! Daar doen we bij Albedo Online niet aan op Linkedin! Wij focussen ons op het organisch werven van klanten aan de hand van social selling. Met interessante bijdrages gaan we samen jou, je bedrijf of je producten verkopen bij je ideale doelgroep.

Kies zelf hoeveel tijd je erin steekt: In co-creatie met jou schrijven we in no-time bijdrages met een sterke boodschap die perfect inspelen op de mensen die je wil bereiken. Jij geeft aan wat je zelf wil doen en hoeveel tijd je erin wil steken, alles uitbsteden kan ook. We zijn zelfs ghostwriter voor een aantal ondernemers op hun prive account. Samen zorgen voor een optimaal bereik en resultaat.

Gewerkt voor