Instagram:
hét branding en
verkoopkanaal
in één

Met branding zorgen dat je doelgroep voor jou kiest? Je producten en diensten promoten? En extra sales genereren? Dat kan met Instagram. Het is een mooie tool die alle aspecten van online marketing samenbrengt. Veel bedrijven delen bekende quotes en mooie foto’s, met als resultaat: een paar likes erbij. Likes zijn verslavend en leuk voor je ego, maar ze dragen niets bij aan je business. Wat zonde van je tijd en geld! We tillen je account naar de next level. We kijken maar je strategie, branding en werken een ijzersterk concept uit. Op naar meer volgers, interactie en verkopen.

Na een intake kreeg ik adviezen en praktische tips om mijn Instagram account beter in te zetten. Met een handige gids om je op het goede spoor te zetten. Met praktische verbeteringen op conceptmatig niveau en tijdwinst tips. Ik zeg aanrader!

Barbara van Gelder

493

projecten

221

trouwe klanten

20

Jaar ervaring

Wil jij je ambitie waarmaken?  Stuur een berichtje: bel of app!

Waarom kiezen voor Instagram?

Is Facebook niet genoeg? Instagram en Facebook zijn twee totaal verschillende platformen. Instagram draait voornamelijk om beelden en het aanspreken van een groter publiek. En je kunt nog steeds snel organisch groeien. Zonder te adverteren. Samen ontwerpen we ijzersterke content die schreeuwt om gedeeld te worden.

Time is money! In het onderhouden of optimaliseren van een Instagramprofiel zit stiekem veel tijd. We maken het zo efficiënt mogelijk voor je. Van het bedenken en creëren van content tot het analyseren van goede hashtags. In ons co-creatie proces kies je wat je graag zelf doet en wat je graag aan ons uitbesteedt. 

Volgers? Geef mij maar klanten! Klanten maken van je volgers? Dat is ons doel! Met Albedo Online bouwen we via Instagram een sterke funnel naar je website. Een garantie op meer klanten!

Gewerkt voor