Hoe wij werken

Online marketing & branding, websites en social media. Dat zijn de passies die we koesteren bij Albedo Online. Maar we kunnen ook best begrijpen dat dit niet voor iedereen het geval is. Online marketing is voor elk bedrijf echter nodig. Al spelenderwijs verzamelen we de input voor de optimalisatie van jouw online kanalen. In 5 stappen pakken we je project of vraag op. 

1 Intake

Kom je even koffie drinken? Dan maken we kennis en bespreken we jouw vraag. Daarna gaan we samen op zoek naar de online behoefte van jouw bedrijf. Wie ben je? Waar sta je nu? Wat wil je over twee jaar bereikt hebben?

2 Spelenderwijs verkennen

Inspiratie opdoen? De research doen we voor je! In een gamestormsessie verzamelen we samen met jou al spelenderwijs alle input voor een ijzersterk concept op maat. 

3 Oplossing

De eerste stappen in het proces zijn nu gezet! We vertalen dit alles in een oplossing dat aansluit bij de wensen, doelen en de visie van jouw bedrijf. We koppelen het bij je terug en staan open voor je feedback.

4 Creatie of co-creatie?

Nu gaan we enthousiast aan de slag! Kies je voor creatie of co-creatie? Alles is voor ons bespreekbaar! We houden van lean: soepele processen met oog op het gewenste resultaat.

5 Resultaat op maat

Met Albedo Online leveren we een resultaat op maat voor jouw bedrijf. We vinden het dan ook belangrijk om te blijven investeren in onze relatie. We ronden altijd af met een evaluatiegesprek, met extra tips voor de toekomst.

Is je interesse gewekt?

Laat een berichtje achter. Dan nemen we contact met je op voor een koffiemoment via Zoom of in ons ‘Pakhuis’!

Gewerkt voor