Hoe wij werken

Online marketing & branding, websites en social media. Dat zijn de passies die we koesteren bij Albedo Online. Maar we kunnen ook best begrijpen dat dit niet voor iedereen het geval is. En als het dan niets oplevert, kan het ook nog eens heel frustrerend zijn. Online marketing is voor elk bedrijf echter nodig. Om echt resultaten te halen, pakken we je project of vraag in 5 stappen op. 

1 Een koffiemomentje

Kom je even koffie drinken? Dan maken we kennis en bespreken we jouw vraag. Wie ben je? Wat doe je? En: waarom? Daarna gaan we samen op zoek naar de online behoefte van jouw bedrijf. Waar sta je nu, waar loop je tegen aan? En: wat wil je bereiken? 

hoe wij werken

2 Spelenderwijs verkennen

We beginnen bij de basis: de strategie. De research doen we voor je! En in een gamestormsessie verzamelen we samen met jou al spelenderwijs alle input voor een ijzersterke marketingstrategie en een concept op maat met je klant in de hoofdrol.  

hoe wij werken

3 Oplossing

De eerste stappen in het proces zijn nu gezet! We vertalen dit alles in een oplossing dat aansluit bij jouw klanten, de doelen en de visie van jouw bedrijf. Een voorstel voor je website, werven via Linkedin of een nieuwe branding. Dat hangt helemaal af van je vraag. Altijd met een heldere en eenvoudige insteek. We koppelen dit bij je terug en staan open voor je feedback.

hoe wij werken

4 Creatie of co-creatie?

Nu gaan we enthousiast aan de slag! Kies je voor creatie of co-creatie? Alles is voor ons bespreekbaar! We houden van lean: soepele processen met oog op het gewenste resultaat.

5 Resultaat op maat

Met Albedo Online leveren we een resultaat op maat voor jouw bedrijf. We verdiepen ons grondig in de business waarin je zit. We vinden het dan ook belangrijk om te blijven investeren in onze relatie. We ronden altijd af met een evaluatiegesprek, met extra tips voor de toekomst.

Gewerkt voor