Even voorstellen: Debora Vrolijk

Graag stellen we onze nieuwe werknemer en teamlid Debora Vrolijk aan je voor. Debora werkt sinds vorige week bij ons. Ze is werkzaam als animatie en multimedia designer bij Albedo. We hebben we Debora gevraagd wat over zichzelf te vertellen voor (ons team en) onze klanten.

Hallo, ik ben Debora

In mijn vrije tijd speel ik graag saxofoon (zacht genoeg om de buren niet te storen) en ik teken erop los. Als ik weer een tekenbui heb, ligt keukentafel vol met alle kleuren twinmarkers.

Sephine’s vraag om onderdeel te worden van Albedo kwam op het juiste moment uit de lucht vallen. Yes! Na een opleiding Animatie-/ Audiovisuele Vormgeving aan het Grafisch Lyceum Utrecht en Communication and Multimedia Design bij de Hogeschool Utrecht ben ik in Delft komen wonen. Daar heb de stad als fietskoerier verkend, maar nu is het tijd voor creatief kantoorwerk. Kom maar door met de opdrachten!

Kom je kennismaken?

Wil je weten hoe en waar een animated logo, explainer video, of animatie kan bijdragen aan jouw online marketing en/of  bedrijfsresultaten?  Kom gerust een keer langs voor een kopje koffie. 

Interesse?

Of kijk eerst hoe wij werken

Liever mailen, bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook. 

Gewerkt voor