Branding

Wil je dat je klanten je ambassadeur worden? Dat ze je aanbevelen en over je praten met vrienden? Dat doe je met branding. Branding is niet je logo of product, je bent het niet zelf, het is niet je bedrijf en het is ook niet je missie. Branding is het resultaat van al die inspanningen. Het gaat erom wat jouw doelgroep van je denkt en het gevoel dat ze krijgen bij jouw bedrijf.

Verspil je geld niet aan een ‘leuk logo’, een ‘hippe website’  of ‘een mooie verpakking’. Weet waar je klanten naar op zoek zijn. Zoeken ze naar gemak? Een community waar ze bij horen? Veiligheid? En welke emoties spelen daarbij een rol? Dit kunnen wij samen met je spelenderwijs uitzoeken. En dan aan de slag, van strategische keuzes tot in belangrijke details die jouw klanten aanspreken. Zo gaan klanten van je merk houden en ze promoten jouw merk. Ze geven je bedrijf extra verkoopkracht.

Wil jij ambassadeurs van je klanten maken?  Stuur een berichtje: bel of app!

Séphine van Albedo Online is een echte vakvrouw, gericht op de beoogde resultaten van de klant, denkend vanuit diens eigen kwaliteiten en doelgroep, waardoor je business in no time op een hoger niveau komt.

Anneke Kaptein

493

projecten

221

trouwe klanten

20

Jaar ervaring

Waarom kiezen voor Albedo Online?

Je wil investeren in je marketing om resultaat te genereren.
Samen maken we ambasssadeurs van je klanten met een ijzersterke branding.
Spelenderwijs maken wij je online marketing eenvoudiger en doelgericht.
Jij doet waar je goed in bent, wij vullen je aan met online marketing.
We gaan voor de lange termijn relatie en zetten altijd een extra stap voor jou!

Interesse?

Of kijk eerst hoe wij werken

Liever mailen, bellen of appen? Dat kan natuurlijk ook. 

Gewerkt voor